Nebojša Vukanović tvrdi da ga prate, a odakle Gorici Dodik ova slika? – Odmah sam dobio pozive sa nepoznatih brojeva

Nebojša Vukanović opozicionar iz RS-a i žestoki kritičari vlasti u manjem bh. entitetu boravio je jučer na Jahorini gdje je kako kaže “izazvao pravu pometnju u redovima vladajućih”.

-Odmah sam dobio pozive sa nepoznatih brojeva i pitanja što sam došao i šta želim da snimam, a da sam pomno praćen govori i fotografija, sa naslovom „Mukica“, koju je na svom „Twiter“ nalogu objavila Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika.

Naslov je dobar, jer znam da im je svaki dan od mene muka, ali je pitanje ko me to prati, fotografiše i obavještava moćnike o mom kretanju? Ko me je fotografisao dok sam snimao prilog o bacanju 20 miliona maraka u vladin hotel Rajska dolina, i ko je poslao fotografije porodici Dodik?

Jugoslavija se raspala u krvi i propala, ali su UDBA i udbaši opstali, samo sa nekim drugim imenima. Drago mi je da me Služba pomno prati, jer to znači da sam u sigurnim rukama, ali je jasno da režim pomno prati svaki korak svojih političkih protivnika i slobodnih novinara, i da živimo u totalitarnom sistemu u kome režim sve strogo kontroliše, napisao je Vukanović na svom blogu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79