Nejra Latić – Hulusić: “Pošto ćemo da je od ranije bio poznat policiji!?”

Nejra Latić – Hulusić: “Pošto ćemo da je od ranije bio poznat policiji!?”


Nakon sinoćnje nesreće u sarajevskom naselju Marijin Dvor u kojoj je jedna djevojka izgubila život, a dvije povrijeđene

Naime, Azra Spahić. je smrtno stradala od posljedica udara automobilom marke “mercedes”. Druga A.S. je prebačena na KCUS sa povredama opasnim po život.

Azra je imala 25 godina i čitav život je bio pred njom. Bila uposlenica JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo, kao doktor medicine.

Do nesreće je došlo sinoć oko 23:30 sati, kada je automobil crvene boje, marke Mercedes udario tri pješakinje. Njime je upravljao vozač Armin Berberović (1996.) zvani Berba iz općine Stari Grad po zanimanju konobar piše Crna-Hronika.

“Djevojku na pješačkom prelazu sinoć je ubio pijani Berberović Armin vozeći prebrzo”, započela je facebook status Nejra Latić – Hulisić, aktivistica, filmska i televizijska rediteljica, ogorčena nesrećom koja je sinoć još jednom pokazala sve probleme i nesigurnost saobraćaja u glavnom gradu BiH, ali i ostatku zemlje.

Ona je navela i to da u ovoj zemlji više prava imaju sitni ološi i kriminalci od građanina koji živo po zakonima i propisima, čemu su dokaz unesrećene djevojke, od kojih je jedna nažalost preminula, a dvije su teško povrijeđene.

Nejrin status prenosimo u potpunosti

Djevojku na pješačkom prelazu sinoć je ubio pijani Berberović Armin vozeći prebrzo.
Djevojka nije “udarena”! Djevojka nije “unesrećena” nego mrtva!

Djevojku nije ubio Mercedes, niti automobil nego osoba Berberović Armin.

Pošto ćemo da je od ranije bio dobro poznat policiji? Pošto ćemo da vezano za tu osobu ima bar deset poziva policiji koji su završili nigdje?

Pošto ćemo da, kad se račun svede, u ovoj zemlji mnogo veća prava ima svaki sitan ološ i krupan kriminalac od budalastog građanina/ke koji vozi i hoda po zakonu, živi u miru, ne krade, jede od svoje plate i još dijelom te svoje plate, porezom finansira policije, tužilaštva i sudove koji se šprdaju sa našim životima. – napisala je Nejra Latić Hulušić na svom Facebook profilu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija