Nekadašnji nogometaš HSV-a Mustafa Kučuković uhapšen zbog trgovine 310 kilograma droge

Nekadašnji nogometaš HSV-a i mlade njemačke reprezentacije Mustafa Kučuković uhapšen je zbog sumnje da je trgovao drogom, piše Bild.

Nogometaš rođen u Bosanskom Novom uhapšen je, kako njemački mediji navode, zbog prodaje gotovo 230 kilograma marihuane, oko 30 kilograma hašiša i 50 kilograma kokaina.

Uz Kučukovića je uhapšen još jedan muškarac pod sumnjom da su drogu prodavali u aprilu i maju prošle godine, a pritvoreni su u Hamburgu i Gelsenkirchenu, prenosi Klix.

Iako policija nije saopštila imena uhapšenih, Bild tvrdi da je jedan od njih nekadašnji nogometaš koji je svojevremeno potvrdio da je spreman obuči i dres reprezentacije BiH.

Bio je smatran velikim talentom, igrao je i u mladoj reprezentaciji Njemačke s brojnim velikim imenima, ali nije uspio u nogometu.

Osim HSV-a, igrao je još za Greuther Furth, 1860 Munchen, Grenoble, Sonderjyske, Cottbus, Hansu… Penzionisao se 2017. sa samo 30 godina.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79