Neko je u Hrvatskoj osvojio 160 hiljada na Lotu

Neko je u Hrvatskoj osvojio 160 hiljada na Lotu


U 149. kolu popularne igre “Sve ili Ništa”, koju organizira Hrvatska lutrija, izvučeni su brojevi 1, 2, 10, 11, 12, 13, 14, 19, 20, 21, 22.

Igrač iz Rijeke odigrao je jednu kombinaciju, međutim, nije pogodio nijedan od izvučenih brojeva. Ipak, u nevjerovatnom obratu sudbine, za svoju ulogu od samo 1.30 eura, osvojio je ogromnih 80.000,00 eura.

Ovaj nevjerojatni dobitak je izazvao iznenađenje ne samo među igračima, već i među zaposlenicima Hrvatske lutrije. Igrač je odnio veliki dobitak igrajući na prodajnom mjestu Hrvatske lutrije, smještenom na Vukovarskoj 87 u Rijeci.

“Sve ili Ništa” je igra koja privlači mnoge igrače svojim uzbuđenjem i mogućnošću osvajanja velikih dobitaka.

Iako je šansa za osvajanje glavne nagrade niska, ovaj slučaj iz Rijeke pokazuje da sreća može pogoditi u najneočekivanijim trenucima.

Sljedeće izvlačenje igre “Sve ili Ništa” zakazano je za srijedu, 29.5.2024., a sigurno će privući još više igrača koji će pokušati svoju sreću u osvajanju zavidnih nagrada.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija