Nepomično ležao: Divljao je po Importanneu pa su ga svladali

Policija je u srijedu oko 17.40 sati dobila dojavu da muškarac divlja i razbija po Konzumu u zagrebačkom Importanne centru. Potom se sukobio sa zaštitarima. Policajci su ga svladali uz uporabu sredstava prisile

Iz zagrebačke policije potvrdili su nam da je u srijedu kasno popodne jedan muškarac doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje zbog prijetnje.

Kako neslužbeno doznajemo, policija je oko 17.40 sati dobila dojavu da muškarac divlja i razbija po Konzumu u zagrebačkom Importanne centru.

Potom se sukobio sa zaštitarima koji su ga u tome pokušali spriječiti. Prema njihovim riječima, piše Index, muškarac je i krao po Konzumu.

Policajci su ga svladali uz uporabu sredstava prisile te pozvali Hitnu koja mu je pružila liječničku pomoć. Utvrdili su da je tek lakše ozlijeđen. Neslužbeno doznajemo da je riječ o 33-godišnjaku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments