Nepoznati lopov krade drva od ambulante Ostrožac: “Briga ga za pacijente i medicinsku sestru što radi”

U posljednjem nizu nezakonitih aktivnosti, lokalna zajednica suočava se s izazovom krađe drva i to ni manje ni više nego ispred porodične ambulante u kojoj svakodnevno pomoć traži na desetine građana piše Crna-Hronika.

Krađa koja je više puta prijavljena MUP USK PS Cazin desila se u mjesnoj zajednici Ostrožac koju je prijavila medicinska sestra/tehničar Sagrković Namka piše Crna-Hronika.

“Građani MZ Ostrožac.

Dragi moji, ja vas volim i cijenim sviju jednako ali nažalost nisu svi građani svjesni niti pametni a i previše sebičnih ima pa žele samo sebi dobro.

Već duže vrijeme lopov, hajduk se namjerio na drva ispred ambulante. Krade i odnese sebi a briga ga za jadne pacijente i medicinsku sestru što radi u ambulanti. Niti sam ja to zaslužila niti bolesni pacijenti. Neka ga dragi Allah kani onako kako je zaslužio.

Voli vas vaša Namka” . izjavila je medicinska sestra/tehničar Sagrković Namka piše Crna-Hronika.

Lokalna policija pokrenula je istragu kako bi identificirala i privedla pravdi odgovorne za krađu drva.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79