Nermin Nikšić: ‘Nisu dana proveli u rovu, a prizivaju rat… Da bogatstvo svoje štite!’

Nermin Nikšić: ‘Nisu dana proveli u rovu, a prizivaju rat… Da bogatstvo svoje štite!’


Odakle im hrabrost da iko pomisli da neko svoje dijete pošalje u rat, a sve kako bi oni zaštitili svoje bogatstvo stečeno ratnim profiterstvom – naveo je predsjednik SDP-a

Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić prozvao je vlastodršce da pozivaju na rat kako bi zaštitili svoje bogatstvo. On je na stranačkom skupu u Gračanici kazao da nijedan od današnjih vlastodržaca nije bio ni dan u rovu.

– Da su današnji vlastodršci ijedan dan proveli u rovu, a ne u švercu cigara, trezoru ili u odvođenju ljudi u radne logore, ne bi danas palili vatru nacionalizma i pozivali na rat – rekao je Nikšić. – Odakle im hrabrost da iko pomisli da neko svoje dijete pošalje u rat, a sve kako bi oni zaštitili svoje bogatstvo stečeno ratnim profiterstvom – naveo je dalje predsjednik SDP-a.

Nikšić je poručio i da za SDP ne postoje male ili velike sredine i ne postoje više bitni članovi.

– Kod nas smo svi jednaki, a upravo nam je i to osnova za borbu za jednakopravno društvo, u kome će svako uživati ista prava. Ova zemlja može i mora naprijed – zaključio je Nikšić, prenosi Raport.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija