Nestala Hurija: Porodica moli za pomoć

Već 4 dana traje potraga za Hurijom Hadžić iz gračaničke mjesne zajednice Piskavica.

“Posljednji put je viđena kod Ribničkog mosta u Konjicu prethodne večeri, tako su javili na jednoj društvenoj grupi na facebooku” – kazala je Fahrija, Hurijina majka za Radio Gračanicu.

Prema Fahrijinim riječima, Hurija je prošle sedmice otputovala u Sarajevo zbog poslovnih obaveza. U Petak je javila da se vraća iz Sarajeva, ali umjesto u Gračanicu, zaputila se u Konjic iz nepoznatih razloga.

Fahriju su u noći sa subote na nedjelju, u 1:30 poslije ponoći kontaktirali iz Policijske stanice sa informacijom da se kćerka nalazi u Policijskoj stanici Konjic, međutim kada je Fahrija sa članovima porodice stigla u Konjić, Hurija se udaljila iz stanice, ostavivši automobil, ključeve i dokumente.

“Sada čekamo da se vrate kamere koje pokrivaju Ribnički most u Konjicu, gdje su je posljednji put navodno vidjele djevojke iz Konjica” – kazala je majka nestale djevojke.

Svi koji imaju neke informacije neka jave u najbližu Policijksu stanicu na broj 122.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79