Nestanak radnika “Mlin Pavlović” – Intenzivna potraga nakon pronalaska mobilnog telefona

Nestanak radnika preduzeća “Mlin Pavlović”, čiji su inicijali S.P, je pokrenuo intenzivnu potragu od srijede popodne. Radnik se posljednji put vidio u krugu preduzeća, gdje je bio parkiran i njegov automobil, a također je pronađen i njegov mobilni telefon u vozilu.

Iako je poduzeto niz akcija u potrazi za nestalim radnikom, uključujući pretragu kruga preduzeća i silosa, do sada nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazivali na njegovu sudbinu ili eventualnu povredu. Situacija je izazvala zabrinutost među kolegama i nadležnima, a činjenica da se radnik nije žalio na bilo kakve probleme ili poteškoće dodatno povećava sumnjivost nestanka.

Nestanak radnika S.P. prijavljen je u srijedu između 13 i 14 sati, nakon čega su zaposleni preduzeća “Mlin Pavlović” neprestano tragali za njim tokom jučerašnjeg popodneva i večeri. Kada potraga nije dala rezultate, policija je obaviještena o situaciji.

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina trenutno su na terenu i aktivno se trude da pronađu bilo kakve tragove koji bi pomogli u rasvjetljavanju nestanka radnika. Nadležne vlasti zajedno s policijom uložile su maksimalne napore kako bi se otkrila sudbina nestalog radnika.

S.P. je radio u preduzeću “Mlin Pavlović” već pet do šest godina i opisan je kao vrijedan i tih radnik. Familija, prijatelji i kolege radnika nadaju se da će se S.P. uskoro sigurno vratiti i da će se razjasniti okolnosti njegovog nestanka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79