Nevjerovatan slučaj: Dok mu servisiraju privatno vozilo, policajac Haris zaustavlja druge sudionike u saobraćaju ispred servisa

Ukoliko ste mislili da ste sve vidjeli u Bosni i Hercegovini, donosimo vam slučaj koji sigurno niste.

Današnji slučaj iz Novog Travnika će nas na jednu ruku i nasmijati a na drugu pokazati dokle ide policijska arogancija i nepoštovanje zakona Bosne i Hercegovine.

Kako nam javljaju čitatelji našeg portala, dotični policajac Haris iz Novog Travnika dovukao je svoje privatno vozilo na servis. On je u službenom odijelu jer je u vrijeme radnog vremena. Dok mu se automobil popravlja, on da iskoristi vrijeme čekanja servisa, ispred objekta zaustavlja druge sudionike u saobraćaju.

Kao što možemo vidjeti na fotografijama, navedeni policajac nema ni policijsku palicu, ni “lizalo” niti odgovarajuću opremu, u smislu policijske kape a također nema ni označeo mjesto zaustavljanja drugih vozila. Ostala vozila moraju da čekaju ili da se mimoilaze da drugim sudionicima u saobraćaju jer je ovaj policajac “zaustavio i usporio” saobraćaj.

Čitatelji portala Crna-Hronika kažu da je ovo samo jedan od hirova koje policijski službenici “izvode” na području Novog Travnika.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79