Nevjerovatne scene nakon utakmice bh. klubova: Delegat izvadio pištolj i uperio prema navijačima

Nemile scene obilježile su današnju utakmicu Druge lige Centar između Pobjeda i Famosa na Tešanjci.

Nakon što je po završetku utakmice verbalno napadnut, delegat susreta Šesto Edis u “samoodbrani” uperio vatreno oružje na službena lica i nekolicinu navijača Pobjede.

Nadležni organi su reagovali, priveli lice, izvršili uviđaj te će protiv istog biti pokrenut krivični postupak.

Navodno je tokom susreta domaćoj ekipi poništen čist pogodak uz nedosuđen penal, te je to bio razlog zašto su navijači Pobjede napali delegata.

“Cirkus Colorado završavamo današnjim nemilim scenama sa utakmica između Pobjeda i Famosa na Tešanjci.

Nakon što je po završetku utakmice verbalno napadnut, delegat susreta Šesto Edis u “samoodbrani” uperio vatreno oružje na službena lica i nekolicinu navijača Pobjede. Nadležni organi su reagovali, priveli lice, izvršili uviđaj te će protiv istog biti pokrenut krivični postupak.

Napomenimo da je tokom susreta, prema viđenju naših izvora sa Tešanjke, domaćoj ekipe poništen čist pogodak uz nedosuđen jedanaesterac. Za koga se igra ova sezona?,” napisali su na fb stranici Druga liga Centar.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79