Nevjerovatno i skandalozno: Kao da se neko igra, postavili su semafor nasred trotara

Rekonstrukcija puta Banja Luka – Prijedor je kriminal bez presedana a rukovodstvo Puteva RS i izvođač radova “Kozaraputevi” su lopovi bez portfelja, kazao je danas Ivan Begić, odbornik PDP-a u Skupštini grada Banja Luka.

Rekao je ovo povodom najnovijih radova na magistralnom putu od Banja Luke do Prijedora.

Begić kaže da prema njegovim saznanjima u tenderskoj dokumentaciji predviđena izrada novog tamponskog sloja ispod asfalta, koji je fakturisan i naplaćen, ali na terenu nije izvođen.

– Nevjerovatna je bahatost u Putevima RS, jednom od ključnih preduzeća u državi. Velikopatriote su se pokazali kao odlični velikoprofiteri, a smjena kadrova u Putevima je izvršena političkom igrankom SNSD-a kako bi nahranili tajkunske hobotnice i kriminalne klanove u Potkozarju – nastavlja Begić.

Podsjeća i da su uočene mnoge nepravilnosti i u izvođenju radova na “raskrsnici smrti” Ramići – Dragočaj, ali da pored upozorenja koje je uputio “Rutingu” i “Kozaraputevima” nisu otklonjeni.

– Kao da se neko igra posadili su semafor na pola trotara, pa da ljudi skaču po blatu i ogradi da ga zaobiđu. Pored toga, rampa za osobe sa invaliditetom ima i jedinstven patent u vidu šahta, kako bi se invalidska ili dječija kolica što lakše zaglavila i što više otežala kretanje ljudima. Nevjerovatno i skandalozno – zaključuje Begić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79