Nezvanične vijesti: U Cetinju je likvidirano 11 ljudi, najmanje 4 djece

Jedanaest ljudi likvidirano je danas u Cetinju u Crnoj Gori u tragediji za koju se smatra da je porodični sukob, javljaju mediji.

Do sukoba je došlo oko 16 sati, a napadač je likvidiran, dodaju crnogorski mediji. Ranjeno je šest osoba, među kojima jedan policajac.

Detalji pucnjave na Cetinju: Više ubijenih, među njima i djeca!?

Kako navode mediji, nakon kraće porodične svađe muškarac je izvadio pištolj i otvorio vatru. Policija je odmah reagirala i pokušala ga savladati, ali on se nije predavao i pucao je na policajce.

Oni su zatim ispalili više hitaca i napadač je likvidiran.

RTCG javlja da je hitno hospitalizirano šest povrijeđenih osoba – četvero u cetinjskoj bolnici, a dvoje je prebačeno u Klinički centar u Podgorici. Među ranjenima je i policajac.

Blokiran je dio grada u Cetinju u kojem se dogodio pokolj, a okupio se i velik broj građana. Pojačane su policijske snage na tom području. RTCG prenosi izjave svjedoka koji kažu da je napadač išao kroz naselje i nasumično pucao na ljude na koje je naišao.

Kako se nezvanično saznaje, Vučko Borilović (34) pobio cijelu porodicu, a potom izašao na ulicu i pucao na ljude.

Također, nezvanično crnogorski mediji pišu da je među likvidiranim i četvero djece.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79