NEZVANIČNO: Saznajemo ko je pucao na kontraverznog muzičara u Sarajevu!

U Latičkoj ulici, u naselju Tibra na Stupu, preksinoć se dogodila pucnjava u kojoj nije bilo povrijeđenih, saopćio je MUP Kantona Sarajevo.

U izvještaju policije se navodi da je do pucnjave došlo u 00.20 sati, te da je tom prilikom ispaljen jedan hitac, koji je oštetio automobil “golf plus”.

Meta napadača bio je sarajevski muzičar Danijel Dado Džafić, sa kojim je u trenutku pucnjave bila njegova trudna supruga Amera Fočo.

(FOTO) Čekao ih na parkingu: Maskirani napadač pucao na muzičara i njegovu trudnu suprugu

 

Nezvanično saznajemo da je na Danijela Džafića pucao Astrit Fetoshi državljanin Srbije, koji se nalazi ilegalno u Albaniji. Fetoshi se dovodi i u vezu s paljevinom Džafićevog vozila marke Audi SQ7.

Za Fetoshijem je raspisana i međunarodna potjernica.

Izvor blizak Džafićevom klanu kazao je za portal Crna-Hronika da su Astrit Fetoshi i Danijel Džafić poslovali zajedno. Do svađe, ali i pokušaja likvidacije došlo je zbog podijele zarađenog novca, drugim riječima nisu se mogli dogovoriti koliko kome novca pripada. Astrit je tražio svoj dio kolača, što mu Danije nije dozvolio.

Od prijatelja, do neprijatelja: Astrit Fetoshi i Danijel Džafić

“Ja vjerujem u državu, policiju i sudstvo. Vrijeme će pokazati ko su mi prijatelji a ko dušmani. Ne mogu ni potvrditi a ni demantovati navode ko je pucao na mene i na moju suprugu. Neka otkriju to, ljudi koji su za to plaćeni.” – kratko je izjavio za portal Crna-Hronika Danijel Džafić.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli, radilo se o klasičnoj sačekuši: maskirani napadač, sa kačketom na glavi i maskom na licu sakrio se iza kombija na parkingu ispred zgrade u kojoj žive Džafić i njegova supruga.

“Moja supruga je u stabilnom stanju. Pretrpila je šok. Hvala Bogu, sve je prošlo dobro. Sreća pa su angažovali amatere za moju likvidaciju. Sljedeći put ću biti oprezniji. Sada moram zbog sebe ali i zbog supruge i bebe koja je na putu” – Izjavio je Danijel Džafić za portal Crna-Hronika.

Pripadnici policije u rekordnom vremenu izašli na mjesto događaja. Uskoro više informacija o cijelom događaju.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79