Nije dobio novac od tehničara pa kamenovao vozilo Hitne pomoći

Medicinski tehničar je policiji prijavio da mu je prišla nepoznata osoba, otvorila vrata vozila, te ga povukla za ruku tražeći novac, a nakon toga bacala kamenje na vozilo.

Policajci MUP-a Zeničko-dobojskog kantona uhapsili su u noći sa srijede na četvrtak Z. E. iz Zavidovića, zbog sumnje da je napao medicinskog tehničara Službe Hitne pomoći Zavidovići.

Prema informacijama iz MUP-a ZDK, medicinski tehničar je oko sat iza ponoći telefonom pozvao Policijsku stanicu Zavidovići i prijavio da mu je prilikom intevrencije u mjestu Ribnica, dok je sjedio u vozilu Hitne pomoći, prišla nepoznata osoba, te otvorila vrata vozila i povukla ga za ruku, tražeći novac.

Nakon što se tehničar oslobodio stiska i odgurnuo je, ta osoba je, kako je prijavio, počela bacati kamenje na vozilo, a potom se udaljila u nepoznatom pravcu.

– Zbog sumnje da je počinio navedeno krivično djelo, policijski službenici su u kratkom roku locirali i uhapsili Z. E. iz Zavidovića, nad kojim je zavedena kriminalistička obrada – navodi se u saopćenju, prenosi Faktor.

Našli su vozača koji je usmrtio ženu u Mostaru

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments