NiP Centar neće podržati nijednog kandidata za načelnika

NiP Centar neće podržati nijednog kandidata za načelnika


Općinska organizacija NiP-a Centar na 29. redovnoj sjednici donijela je odluku da ostaje pri odluci da neće podržati aktuelnika Srđana Mandića.

Oni su naveli da su obavili razgovore i s drugim kandidatima za načelnike te da su nakon toga donijeli odluku da neće podržati niti jednog kandidata, odnosno da ostavljaju glasačima na izbor koga će podržati.

Tačnije, jasno se navodi “koga će od preostalih kandidata podržati”, čime se direktno želi poslati poruka da može bilo ko osim Srđana Mandića.

S obzirom da su im kandidati za načelnike prezentirali programe, može se zaključiti da im se niti jedan program ne sviđa.

“Obavujemo novoizabrane vijećnike NiP-a da konstruktivno sarađuju s načelnikom, a kojeg građani Centra izaberu na predstojećim lokalnim izborima, a čiji rad bude transparentan i u zakonskim okvirima te u saradnji s vijećnicima, a u interesu građana”, naveli su dalje.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija