Njemačka policija: Tragamo za muškarcem koji ima ćirilicu na ruci

Njemačka policija traga za trojicom neidentifikovanih muškaraca, koji su osumnjičeni za seksualni napad u šumi u Wuppertalu.

Do incidenta je došlo 1. maja kasno uvečer. Malo poslije 23 sata, jedna osoba je trčala kroz šumu, kada je jedan od osumnjičenih iznenada iskočio ispred nje.

“Prijetio joj je nožem, držao i nanio joj lake povrede. Nakon toga je osobu natjerao da je oralno zadovolji, uz prijetnju nožem”, saopštila je policija, piše Bild, a prenosi Radiosarajevo.

Srećom, naišla je osoba na biciklu, nakon čega je napadač pobjegao.

Policija je dala opise dvojice muškaraca. Jedan od njih ima oko 40 do 50 godina, visok je oko 1,85 metara, mišićav je i snažan. Ima ispupčeno čelo, jake obrve i blago iskrivljen nos.

Nosio je tamnoplavu radnu jaknu sa džepovima na grudima i reflektujućom trakom, kao i reflektujućim trakama ispod grudi, tamne radne pantalone sa bočnim džepovima i zaštitne cipele.

Bio je neuredan i imao je znakove (vjerovatno ćirilične) na zglobovima desne ruke.

Jedan saučesnik je bio upola mlađi od njega i dobra četiri centimetra niži. Nosio je crnu odjeću sa bijelim aplikacijama na nogama i debelim bijelim đonom na crnim patikama. Izvukao je nož.

Policija moli sve koji imaju informacije o osumnjičenima da se odmah jave u najbližu policijsku stanicu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79