Nova akcija MUP-a RS: privođenja osoba mahom iz kriminalnog miljea

Nova akcija MUP-a RS: privođenja osoba mahom iz kriminalnog miljea


Pojačane aktivnosti policije usmjerene ka više osoba koje se operativno dovode u vezu sa kriminalnim aktivnostima

Na području Sokoca u toku je velika policijska akcija MUP-a Republike Srpske usmjerena na više osoba koje se operativno dovode u vezu sa kriminalnim aktivnostima.

Kako je potvrđeno za Unu u toku su pretresi na više lokacija, kao i privođenja osoba mahom iz kriminalnog miljea.

Na terenu su jake policijske snage, Specijalna antiteroristička jedinica, ali i pripadnici Žandarmerije iz više policijskih uprava širom RS.

“U toku su pojačane aktivnosti policije na terenu. Više informacija biće poznato po završetku akcije”, kaže izvor iz MUP-a RS.

Akcija je usljedila nakon pucnjave koja se u srijedu dogodila u centru grada, kada je u obračunu ubijen Miroslav Milinković zvani Bato, te ranjen Stefan Delić, koji je i osumnjičen za Milinkovićevo ubistvo.

Nakon zločina oglasio se i načelnik opštine Sokolac Milovan Cicko Bjelica navodeći da je bezbjednosna situacija u toj opštini ozbiljno narušena, te da se građani osjećaju ugroženo i zabrinuto.

Slične akcije MUP RS je sprovodio u Banjaluci i Prijedoru nakon ubistva načelnika SKP PU Prijedor Radenka Bašića, kao i na području Zvornika…

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija