Nova aplikacija portala CRNA-HRONIKA za Android

Portal Crna-Hronika danas je predstavio novu, aplikaciju za uređaje koji koriste operativni sistem Android.

Na naslovnici možete pratiti najvažnije i najnovije vijesti, možete pretraživati vijesti, pregledavati kategorije, ocjenjivati komentare, podijeliti vijesti na društvenim mrežama te pregledavati fotogalerije i video sadržaje…

Korisnici Android aplikacije također mogu direktno preko aplikacije redakciji našeg portala poslati informaciju ili fotografije s događaja kojem su svjedočili.

Aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Portal “Crna Hronika” je jedinstveni, potpuno neovisni portal koji se bavi saobraćajnom kulturom/ne kulturom BIH i regiona, uz aktuelne i provjerene sigurnosne informacije, kao i vijesti o stanju na putevima.
Dinamične, pravovremene i provjerene informacije, stalni dijalog sa vozačima, a sve u korist građanima – jedini je cilj našeg portala!
Apolitično, nepristrasno i profesionalno ulazimo u stvarnu problematiku društva, bez ograničavanja i susprezanja od utjecaja.
Tu smo za svakog pojedinca i svaki vid problema, stoga budite slobodni kontaktirati nas, potpuno anonimno.
Naš cilj je poboljšati stabilnost BIH, uz podizanje normi saobraćajne kulture koja je na nezavidnom nivou.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79