Novi načelnik Goražda: ,,Tek će me upoznati! Napravit ću reviziju u Goraždu!”

Novi načelnik Goražda: ,,Tek će me upoznati! Napravit ću reviziju u Goraždu!”


,,Uspostavljena je retorika negiranja genocida! Od Draška prije godinu nismo imali priliku čuti takvo nešto! Stanivuković je gradonačelnik Banja Luke i treba time da se bavi!

Analitičari mi nisu davali nikakve šanse da ću na izborima pobijediti! Mora se promijeniti politička paradigma!

Treba strateški djelovati i pružiti ruku ljudima! Srbi se trebaju ugledati na Njemce koji su priznali genocid koji su oni počinili! Inzko poznaje materiju, zna šta mu je raditi! Goražde je u ratu pokazalo hrabrost da se može odbraniti, kao što je poslije rata pokazalo da se može izboriti! Nedopustive su krađe koje su se desili na izborima u Srebrenici!

Moj otac, Zaim Imamović nikad nije dobio status narodnog heroja! Kada sam završio fakultet, aktuelni načelnik Goražda nije me htio zaposliti!

Napravit ću reviziju u Goraždu! Zašto ne bismo postavili Goražde kao fokus regionalnog centra dešavanja! Dok sam ja gradonačelnik sve će biti javno i transparentno! Rekao sam NE hidroelektranama na Drini! Mi živimo sa Drinom, to je simbol BiH! Studirao sam s Dritanom Abazovićem, imao je kosmopolitsko shvatanje!

Bošnjake ovo podsjeća na dešavanja iz 90-ih godina, nadam se da Dritan to ne želi! Moramo živjeti jedni s drugima, to je trajni mir!”


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija