Objavljena imena batinaša iz Mostara: Na skupštini glasao PROTIV, pa dobio batine zbog toga!

Objavljena imena batinaša iz Mostara: Na skupštini glasao PROTIV, pa dobio batine zbog toga!


Član Nadzornog odbora Aluminija ispred malih dioničara Željko Filipović i njegov sin F. F. (1987) jučer su fizički napadnuti u lokalu “Zdrav ruž” u Mostaru od strane dvojice zaposlenika Aluminija.

Radnici teško pretukli “izdajnika” Željka Filipovića, člana Nadzornog odbora Aluminija

Prema saznanjima portala Vijesti.ba riječ je o Iliji Martinoviću i Alenu Ivankoviću.

Povod za napad, saznaje se, je Filipovićeva odluka da na nedavnoj Skupštini dioničara glasa protiv prihvatanja sramne ponude Abraham grupe za Aluminij. Podsjećamo, kinesko-izraelski ulagač nudio je sramnih 30 hiljada KM.

Vijest o napadu na Filipovića i njegovog sina razočarala je i rastužila većinu radnika Aluminija.

– Ponovo smo na krivim adresama. Daleko od toga da podržavam nasilje nad bilo kim, al ako je neko zaslužio batine, Željko sigurno nije. Riječ je o poštenom i časnom čovjeku bez ijednog oraha u džepu. Možda nekome smeta jer uvijek svakome sve kaže u lice. On se od početka agonije Aluminija istinski borio za opstanak i spas preduzeća. Išao je srcem za Aluminij. Nije od onih koji se mogu kupiti. U posljednje vrijeme imao je i zdravstvene probleme. Nedavno je preživio udar, a odavno je srčani bolesnik, rekao je jedan njegov kolega koji je zamolio da se ne objavljuje njegov identitet.

Podsjetimo u policijskoj informaciji stoji da se “tučnjava dogodila u 13.05 sati u ugostiteljskom objektu “Zdrav ruž” u Ulici Kneza Višeslava. U Tučnjavi su učestvovali Ž.F.(1961) i F. F (1987), a s druge strane I.M 1984 i A.I (1971) ”, naveli su iz MUP-a.

Filipović je zadobio teške povrede i prebačen je na Centar urgentne medicine Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija