Objavljeni snimci posljednjih trenutaka života Nusreta Destanovića i ponašanja Seada Zečevića

Zbog sumnje da su povezani sa ubistvom 28-godišnjeg Nusreta Destanovića iz Tutina, policija je u Novom Pazaru uhapsila tri osobe.

Među uhapšenima je E. Dž. (18) iz Sjenice, osumnjičen za teško ubistvo u saizvršilaštvu, i Elvis Hrnjak (40) iz Novog Pazara, optužen za pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog djela. Treća osoba, Rijalda Haci (27) iz Sjenice, koja se sumnjiči za neprijavljivanje pripremanja krivičnog djela, a Sead Zečević je u bjekstvu i nedostupan je policijskim organima.

Portal Sandžak danas objavio je dva videosnimka koja prikazuju ključne trenutke koji su prethodili stravičnom ubistvu Nusreta Destanovića, čije je tijelo jučer nađeno u napuštenom bunaru.

Na jednom od tih snimaka vidi se kako automobil ulazi u dvorište jedne zgrade, okreće se i parkira. Iz automobila izlazi Sead Zečović, koji trči prema suvozačevom mjestu, i tamo, koristeći oštar predmet, zadaje više udaraca Nusretu Destanoviću, uključujući i kobne.

U automobilu marke Golf, koji je u vlasništvu Nusreta Destanovića, još uvijek postoje tragovi krvi. Ti tragovi krvi kao i videosnimak predstavljaju neoboriv dokaz protiv Seada Zečović da je ubio Nusreta Destanovića, piše ovaj portal.

U javnost su dospjele i fotografije Golfa i njegove unutrašnjosti.

Prema onome što je dosad poznato, Sead Zečović je automobil odvezao u Novi Pazar kod svog rođaka, Elvisa Hrnjaka, koji je također pritvoren zbog skrivanja Seada Zečovića i pomaganja nakon izvršenja krivičnog djela.

Prema nezvaničnim informacijama, Sead Zečović i E. Dž. (18) iz Sjenice su najprije fizički napali Nusreta Destanovića prije nego što su ga prisilno smjestili u Passat B6, koji je u vlasništvu Seada Zečović.

Na drugom snimku, zabilježenom nakon ubistva, vidi se kako Sead Zečović pije vodu u autopraonici.

Ovo je Rijalda osumnjičena da je umiješana u ubistvo Nusreta Destanovića (28): Sumnja se da je pomagala ubicama

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79