OBJAVLJIVAO OGLASE DA RAZVEDENA CRNKA TRAŽI MUŠKARCA PA JU SVI NAZIVALI

Okrivljeniku se stavlja na teret i da je u nadležnoj policijskoj postaji podnio na zapisnik kaznenu prijavu protiv dvije osobe zbog kaznenog djela prijetnje u kojoj je naveo da je primio više SMS poruka prijetećeg sadržaja na svoj mobitel, iako je znao da kazneno djelo nije počinjeno jer je poruke s prijetećim sadržajem poslao sam sebi.

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici jepodiglo pred  Općinskim sudom u Koprivnici optužnicu protiv 40-godišnjaka zbog počinjenja kaznenih djela nametljivog ponašanja  i lažnog prijavljivanja kaznenog djela.

Okrivljenika se tereti da je od lipnja do kolovoza 2018. godine u Peterancu, učestalo mobitelom slao poruke svojoj bivšoj djevojci i njezinoj kćerki te na Internetu i teletekstu objavio više oglasa u kojima je naveo da razvedena crnka traži muškarce, a sve ponude na oglase preusmjerio je na brojeve mobitela kojima se koristi njegova bivša djevojka, pa je ona primila veći broj poziva osoba koje su se javljale na objavljene oglase.

Okrivljeniku se stavlja na teret i da je  u nadležnoj policijskoj postaji podnio na zapisnik kaznenu prijavu protiv dvije osobe zbog kaznenog djela prijetnje u kojoj je naveo da je primio više SMS poruka prijetećeg sadržaja na svoj mobitel, iako je znao da kazneno djelo nije počinjeno jer je poruke s prijetećim sadržajem poslao sam sebi.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79