Od porodice Krstić se opraštaju mnogi: “vraćali se s jednodnevnog izleta a sad ih više nema”

 

U stravičnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Buna-Zaton južno od Mostara smrtno je stradao bračni par Krstić, Boris ( 35) i Marijana (34) i njihov devetogodišnji dječak, Roberto.

Vijest o njihovoj smrti bolno je odjeknula u Hercegovini, a od ove porodice, čiji se život ugasio nedaleko od kuće u naselju Ortiješ, u koju se vraćali s jednodnevnog izleta, opraštaju se rodbina, prijatelji, komšije, poznanici…

I Osnovna škola „Marin Držić“ u naselju Buna koju je pohađao devetogodišnjak oprostila se potresnim riječima od svog učenika. Također, izraze sućuti uputili su i iz Zajednice žena „Kraljica Katarina Kosača“ HDZ BiH HNK, čija je članica bila tragično stradala Marijana, kao i HDZ Avenija Jugozapad Mostar.

“S neizmjernom tugom i boli javljamo da je tragično preminula naša članica Marijana Krstić zajedno sa svojim suprugom i sinom. Marijana je bila dugogodišnja istaknuta članica HDZ-a BiH TO Ortiješ i ostavila neizbrisiv trag u svome radu i djelovanju. Obitelji izražavamo iskrenu sućut. Počivali u miru Božjem!🙏”

U BMW-u X5 preminuo hercegovački biznismen Mate Primorac: “Ovo nije zbogom, ovo je samo doviđenja”

Za upravljačem automobila BMW X5 je bio Mate Primorac (46) navodno biznismen iz Čitluka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79