Oglasila se Američka ambasada nakon objavljenog video klipa za bojkot srbijanskih proizvoda. I oni snimili video

U najnovijem videu koji je juče objavila osoba koja se predstavlja kao Sćipdon Saljijaj poruku da se ne kupuju srpski proizvodi prenosi on lično na bizaran način.

On kupuje srpske proizvode iz prodavnice. U pitanju su već decenijama popularni slatkiši i slaniši iz Srbije – čips, plazma, Medeno srce i Medela štrudlica.

“Mi smo do sada rukama hranili našeg neprijatelja”, “Ne finansirajte srpsku vojsku”, “Nije patriota onaj koji im daje pare da kupuju oružje, patriota je onaj koji kupuje proizvode svoje države”, “Ne zaboravljajte” – neke su od poruka u ovoj kampanji koja se odvija na više načina.

Američka ambasada u Beogradu objavila je video u kojem propagira otvoreno tržište, sa porukom “Otvoreno tržište, otvoren um, #SADznate”. U videu dvije osobe razmjenjuju srbijanski proizvod plazma keks i američki slatkiš sa kikiriki puterom Reese's, uz rukovanje. Nedavno su influenseri s Kosova pravili video zapise sa srbijanskim proizvodima, uz poruku – da se bojkotuju.

U videu američke ambasade mogu se vidjeti iste dvije osobe, od kojih jedna sa rafa uzima srbijansku travaricu, a druga američki viski, a iza njih ostaje flaša rakije šljivovice na kojoj piše Američka ambasada u Beogradu, sa zatvaračem u obliku srpske šajkače. Američka ambasada je, po svemu sudeći, reagovala na video objave nekih kosovskih influensera na Instagramu u kojima osoba kupuje srbijanske proizvode, poput plazma keksa, medenog srca i drugih slatkiša, a kad ih otvori unutra nađe metke. Jasna je aluzija. Uz video ide poruka da se bojkotuju srbijanski proizvodi.

(VIDEO) Mladić pokrenuo bojkot srbijanskih proizvoda. Snimio neobičan video

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79