Oglasila se doktorica koja je zaprijetila pacijentu da će ga bubnuti u jaja: Nije bitno šta narod priča, žao mi je što sam bila ružna

Videosnimak u kojem doktorica u Doboju Sanja Govedarica prijeti pacijentu da će ga udariti u međunožje izazvao je dosta reakcija javnosti.

Na snimku koji je objavljen vidi se kako zdravstvena radnica u mantilu prijeti pacijentu da će ga “bubnuti nogom u jaja”, dok sve to snima ženska osoba kojoj zdravstvena radnica poručuje da je treba biti stid.

Video koji je objavio portal Crnahronika je veoma brzo izazvao reakcije javnosti, a čitatelji su potvrdili da je nastao u dobojskoj bolnici, kao i identitet zdravstvene radnice koja radi na Odjelu neuropsihijatrije.

Novinari portala Klix su telefonski kontaktirali dr. Govedaricu, koja nije detaljno željela komentarisati događaj rekavši da nije bitno šta narod priča.

“Narod koji mene zna, zna ko sam i kakva sam. Kako Goran Bregović kaže, ‘nije bitno šta narod priča, bitno je kakav sam na slici’, e tako i ja. Meni je žao što sam bila ružna, grozna na onom videu, a narod, a to su svi, zna dobro ko sam ja. Žao mi je samo što sam grozna”, kazala nam je Govedarica raspoloženo.

Doktorica pacijentu u BiH: “Nemoj me dovoditi u situaciju da te bubnem u jaja” (VIDEO)


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79