Oglasila se i gradonačelnica: Hilton stiže u Sarajevo

Nakon što je objavljena vijest da svjetski lanac hotela Hilton dolazi u Sarajevo, oglasila se i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić.

– Danas sam prisustvovala potpisivanju ugovora u Berlinu čime je ozvaničen ulazak na tržište jednog od svjetski najboljih lanaca hotela. U samo srce grada Sarajeva u ulicu Maršala Tita dolazi Hampton by Hilton Sarajevo City Centar koji će vrhunskim sadržajem i uslugom obogatiti i upotpuniti turističku ponudu Sarajeva – navela je Karić.

Izgradnja hotela će otvoriti i nove mogućnosti za zapošljavanje i edukaciju radne snage u turizmu, ugostiteljstvu i srodnim djelatnostima, kazala je gradonačelnica.

Naše Sarajevo to zaslužuje i nadam se da će ovaj projekat biti svjetionik i za druge brendove. Iskrene čestitke gospodinu Halimu Zukiću i kompaniji Interšped, poručila je gradonačelnica Karić.

Hilton u Sarajevu nalazit će se u Titovoj ulici blizu bivšeg restorana McDonald's.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79