Oglasili se iz NiP Hadžići povodom predizbornog skupa: “Objavljene fotografije nastale su prije više od dva mjeseca kada na snazi nisu bile aktuelne epidemiološke mjere

Dvadeset dana dijeli nas od Lokalnih izbora u Bosni i Hercegovini. Stranke i pojedinci koji se nalaze na glasačkim listama ne biraju metode kojim će doći do potencijalnih glasača, a česti su i politički predizborni skupovi.

Korona party Naroda i Pravde u Tarčinu: Bez maski i socijalne distance (FOTO)

Nakon naše objave, oglasila se politička strana NiP Hadžići a njihov demant prenosimo.

“Stranka Narod i Pravda je u kampanju za predstojeće izbore krenula sa najvećom dozom predostrožnosti i uz poštivanje svih mjera izdatih od strane Kriznog štaba. Ni u jednom trenutku naše kampanje nismo organizovali niti jedan skup na kojem se nisu poštivale mjere pa nas iznenađuje ovakva informacija.

Objavljene fotografije nastale su prije više od dva mjeseca kada na snazi nisu bile aktuelne epidemiološke mjere. Njihovo objavljivanje u ovom trenutku i bez navođenja datuma nastanka vidimo kao pokušaj diskreditacije Naroda i Pravde koja je na predstojećim izborima najozbiljniji suparnik vladajućoj garnituri.

Stoga vas molimo da ovaj demantij objavite te vam u buduće stojimo na raspolaganju kada želite, kao ozbiljan medij, kakvim vas smatramo, provjeriti informaciju prije objavljivanja.”

Srdačan pozdrav,

Narod i Pravda Hadžići

Okupljanje članova sa predsjednikom stranke “Narod i Pravda” Elmedinom Konakovićem desio se 6.10.2020-te godine, a predstavnici stranke u Hadžićima navode da nisu organizatori okupljanja, te da ovo nije predizborni skupa a ni sijelo.

Kafanski skup SDA u Trnovu bez poštivanja mjera: Bio i komandir policije koji bi trebao pisati kazne!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79