Oglasio se Dodik nakon hapšenja Marka Simića, sina savjetnika direktora policije RS

Oglasio se Dodik nakon hapšenja Marka Simića, sina savjetnika direktora policije RS


Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, izjavio je da je Policija Republike Srpske sprovođenjem akcije “Nišan 3” u Banjaluci ponovo dokazala svoju spremnost.

Podjećamo, u Banjaluci je jučer u akciji kodnog naziva “Nišan 3” uhapšen Marko Simić, sin savjetnika direktora policije RS Dragana Simića.

Marko Simić bježao u BMW-u, kod sebe imao 5,5 kilograma marihuane i 4.200 eura

Dodik je naglasio da policija uvijek djeluje u interesu građana i profesionalno obavlja svoje zadatke.

Na upit o hapšenju sina savjetnika direktora Policije RS, Dodik je izjavio da to pokazuje kako u Republici Srpskoj nema privilegovanih niti nedodirljivih, te da su svi građani ravnopravni pred zakonom.

Ova akcija, prema Dodikovim riječima, ponovo je demonstrirala profesionalizam policije u praksi, koja dosljedno radi na zaštiti građana, njihove imovine te očuvanju mira i stabilnosti.​

“Kao predsjednik Republike Srpske izražavam zahvalnost svim pripadnicima policije koji su učestvovali u ovoj akciji i pokazali na terenu svoju obučenost i isprenost, a prije svega, profesionalnost”, rekao je Dodik.

Predsjednik RS istakao je da svi moraju, uključujući Republiku Srpsku, imati snažnu policiju.

“Policija Republike Srpske je svojim radom bezbroj puta pokazala svoju profesionalnost, autoritet, spremnost i obučenost i tako će biti i ubuduće. Zajedno sa ostalim institucijama Srpske, i dalje ću se zalagati za bolji status i položaj svih pripadnika MUP-a Srpske”, zaključio je Dodik.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija