Oglasio se MUP KS o napadu na Dobrinji

Foto N1

Sarajevska policija oglasila se danas nakon sinoćnjeg napada na djevojku u sarajevskom naselju Dobrinja.

Migrant na Dobrinji nožem napao i povrijedio djevojku, oteo joj mobitel

Kako je navedeno u saopćenju MUP-a, sinoć u 20.30 sati, obaviještena je Četvrta policijska uprava da je istog dana u 19,20 sati u ulici Bulevar branilaca Dobrinje, općina Novi Grad Sarajevo izvršeno krivično djelo razbojništva nad A.M. iz Sarajeva.

”Tom prilikom maskirana nepoznata osoba je uz upotrebu oštrog predmeta, od iste otuđila mobilni telefon, nanijevši joj povrede, a zatim se udaljila u nepoznatom pravcu.

Povrijeđenoj je ljekarska pomoć ukazana u Općoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš” u Sarajevu, gdje su od strane ljekara konstatovane lakše tjelesne povrede”, saopćeno je.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršioca.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79