Oglasio se Nino iz Konjica: “Prvo me je napao njen pas pa onda i gospođa Saida”

Oglasio se Nino iz Konjica: “Prvo me je napao njen pas pa onda i gospođa Saida”


Nakon što se redakciji portala Crna-Hronika javila gospođa Seida Grcić iz Konjica koja je za portal Crna-Hronika ispričala kako ju je komšija fizički napao, o tome možete više pročitati ovdje, vijest je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama.

“Ja sam odlučila progovoriti a sve žrtve s kojima sam stupila u kontakt obećale su podršku.” – izjavila je Seida Grcić iz Konjica za portal Crna-Hronika.

Međutim našem portalu javio se prvo advokat Džananović Mirza pa onda i sam Nino Alagić koji se pronašao u navedenom tekstu te je želio ispričati svoju stranu priče.

Demant navoda

“Dana 09.08.2024. godine na Vašem web portalu objavili ste članak pod nazivom: “Potresna poruka iz Konjica godinama nam pravi probleme, danas me je i istukao“, u kojem prenosite izjavu gđe. Saide Grcić, a u kojem članku su izneseni netačni i neistiniti navodi i činjenice.

Naime, tačno je da je između našeg klijenta i gđe. Saide Grcić došlo do verbalnog i fizičkog sukoba, međutim suprotno navodima iznesenim u Vašem članku, a čiju ste istinitost i tačnost bili dužni provjeriti, ukazujemo Vam da se predmetni sukob nije desio iz čista mira ili objesti i bahatosti našeg klijenta, nego je posljedica nepravilnog ophođenja prema životinjama odnosno napada psa u vlasnišvu gđe Saide na našeg klijenta, te također ukazujemo da je fizički obračun započet od strane gđe Saide prvo verbalno upućujući psovke a onda i fizičkim napadom, a što potvrđuju iskazi svjedoka.” – izjavio je advokat Mirza Džananović u dijelu demanta.

“To je bez brnjice agresivan pas, dok sam držao malo mače u rukama. Nakon što sam psa nogom odgurnuo, dotična me je udarila stisnutom pesnicom u predjelju ramena, na šta sam ja u afektu uzvratio udarcem otvorenim dlanom.” – izjavio je Nino Alagić za portal Crna-Hronika.

Potresna poruka iz Konjica: “Godinama nam komšija pravi probleme, danas me je i istukao”

 



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija