Spasilac nakon smrti Lazara Đukića: Neko mora da odgovara, na videu se jasno vidi da se davi

Spasilac nakon smrti Lazara Đukića: Neko mora da odgovara, na videu se jasno vidi da se davi


Vijest da srpski sportista Lazar Đukić (29) nije isplivao iz jezera tokom takmičenja “Cross Games 2024” šokirala je sportsku javnost u SAD-u i Srbiji.

Tragedija se dogodila juče, kada je Đukić ostao bez vazduha neposredno prije cilja i nije uspio isplivati na površinu. Tragičan događaj se dogodio u Teksasu.

Posljednji put je viđen na 100 metara od cilja, svjedoci su izjavili da su primijetili da se Đukić mučio tokom plivačkog dijela takmičenja.

Dežurne službe su njegovo telo u jezeru našle poslije sat vremena.

Očevici su izjavili da se činilo da se mučio tokom plivačkog dijela događaja, ali nažalost niko nije reagovao kako bi pomogao mladom Đukiću. Brojni snimci tragedije objavljeni su na društvenim mrežama.

Sada se oglasio i bivši spasilac Adam Mahler, koji je prokomentarisao utapanje Lazara Đukića.

“Bio sam spasilac na lokalnom jezeru tri godine. Nemate pojma koliko sam ljut dok gledam ovaj video gdje se jasno vidi da se momak davi. Ovo bi trebalo da rezultira tužbama i zatvorskom kaznom za odgovorne ljude”, napisao je Mahler.

Inače, Lazar Đukić bio je poznati srpski crossfit sportista koji se proslavio na međunarodnoj sceni svojim impresivnim nastupima na raznim crossfit takmičenjima. Đukić je konstantno bio jedan od najboljih takmičara u Еvropi i više puta je predstavljao Srbiju na “Crossfit igrama”.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija