????????????????????????????????????????????
Oglasio se Pjanić: Ovim putem želim da demantujem lažnu vijest

Oglasio se Pjanić: Ovim putem želim da demantujem lažnu vijest


Nakon što su brojni bh. mediji objavili da je Miralem Pjanić izbačen iz naše reprezentacije zbog nediscipline – nakon što su objavljene fotografije kako se uoči utakmica sa Finskom zabavlja u sarajevskim lokalima, oglasio se naš as iz Bešiktaša.

– Ovim putem želim da demantujem lažnu vijest koja je jučer objavljena u našim medijima, a tiče se mog neigranja na sinoćnoj utakmici. Prava i jedina istina je da je sve odlučeno u dogovoru sa selektorom Petevom, poručio je Pjanić na društvenim mrežama.

(VIDEO) Procurio video klip Miralema Pjanića iz noćnog života

Iza nogometne reprezentacije BiH je još jedan neuspješan kvalifikacijski ciklus. Još jedan fijasko. Još jedno razočarenje i upiranje prsta u brojne krivce. A vrijeme prolazi, generacije i generacije na velikim takmičenjima gledaju druge reprezentacije i navijaju za njih.

Selekcija BiH iza sebe ima i službeno najneuspješnije kvalifikacije u historiji, što po automatizmu zahtijeva duboku analizu, ali i preuzimanje odgovornosti te u konačnici smjene krivaca. Najveću ulogu u svemu tome ima selektor Ivaylo Petev, koji će ostati upamćen kao najgori selektor BiH do sada. I to je nepobitni fakt koji će mnogi pokušati osporiti raznim opravdanjima poput teške grupe, lošeg kvaliteta naše reprezentacije i drugim “problemima”.

Istina, Petev je već na preuzimanju reprezentacije dočekan na nož od javnosti te je pritisak od početka bio ogroman. Zaslužan za to je i način njegovog izbora, odnosno ogorčenost javnosti prema Nogometnom savezu BiH, koji također ima ogromnu odgovornosti u neuspjesima kako u ovom kvalifikacijskom ciklusu tako i u posljednjem desetljeću.

Neuspješna reprezentacija BiH: Fijasko i javašluk su ostali identitet reprezentacije BiH


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija