Oglasio se Zahiragić: “Nadam se da će ovu aktivistkinju “Trojke” konačno prestati potpisivati kao nezavisnu analitičarku”

Politička analitičarka Ivanu Mariću imenovana je za vršiteljicu dužnosti predsjednice Nadzornog odbora Kamernog teatra ‘55, odlučila je Vlada Kantona Sarajevo.

Ivana Marić analitičarka i v. d. predsjednice Nadzornog odbora Javne ustanove Kamerni teatar 55, istakla je kako je na ovu poziciju nisu kandidovale stranke “Četvorke” već nezavisni kandidat Damir Marjanović.

Oglasila se Ivana Marić: “Ne radi se ni o kakvoj utješnoj nagradi niti o mom “uhljebljavanju”

Nakon imenovanja, oglasio se Haris Zahiragić (SDA) koji je poslai i poruku Ivani Marić. Njegov status prenosimo u cijelosti:

“Vlada Kantona Sarajevo, imenovala je Ivanu Marić na čelo Nadzornog odbora Kamernog Teatra. Nadam se da će medij ovu aktivistkinju “Trojke” konačno prestati potpisivati kao nezavisnu analitičarku. Kada je već tu, savjetujem joj da pogleda predstavu “Žaba”. Možda promjeni neke svoje statove, prije svega one o “bacanju para” na Haški Tribunal.

“Trojka” ide iz greške u grešku, svaki dan. Kakvo će nam objašnjenje sada ponuditi “hrabri, časni i pošteni”? Ili ponovo ide neki spin kao onaj od jučer vezan za donaciju hurmi koje nemaju nikakve veze sa politikom i SDA kako su oni pokušali prikazati nego sa tradicionalnim gestom Ambasade Saudijske Arabije pred svaki Ramazan.

U ovom slučaju zadovoljstvo je biti na suprotnoj strani” – napisao je Haris Zahiragić

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79