Foto: Crna-Hronika
Ogorčena djevojka za CH: “Prevarili su me. Kupila sam 2 parfema za 200 KM a na kraju je sve laž”

Ogorčena djevojka za CH: “Prevarili su me. Kupila sam 2 parfema za 200 KM a na kraju je sve laž”


Redakciji portala Crna-Hronika javila se ogorčena iz Sanskog Mosta (identitet poznat redakciji portala) koja tvrdi da su je prevarili iz kompanije u Sarajevu. Cijeli slučaj je prijavila i policiji ali njihove pomoći nema.

Kako kaže kupila je preko web stranice a kada su pogriješili narudžu odbili su vratiti proizvod, blokirali njen broj i jednostavno je prevarili.

“10.08. sam poručila parfeme preko parfumerije Flora iz Sarajeva (poslat ću Vam slike kako ta web stranica izgleda ) u vrijednosti od 208.80KM.

12.08. su me kontaktirali da potvrde narudžbu i ja sam potvrdila naravno. n15.08. je bila isporuka sa brzom poštom, i došla su mi druga 2 parfema a ne oni koje sam ja tražila i u istom momentu sam ih kontaktirala i uredno prijavila zamjenu.

Oni su mi rekli da će poslati moje parfeme isti taj dan a da ja ove parfeme predam kuriru kad dođe do mene. Od toga dana me niko nije kontaktirao, zvala sam na 3 različita broja, svaki broj je ugašen, slala sam mailove i poruke, nema nikakve povratne informacije. Na kraju sam otvorila jedan od tih parfema koji su došli i vidjela da se radi o lažnim parfemima, parfemi uopšte nisu originali.

Parfemska bočica je izgrebana i parfem smrdi, uopšte nema nikakav miris.

Kontaktirala sam brzu poštu o ovom slučaju ali mi oni, navodno, nikako ” ne mogu pomoći ” baš kao i policija.

Poslat cu vam sad slike svih poruka koje imam sa njima, sve pozive koje sam bezuspjesno uputila, i takođerr slike parfema da vidite kako bočice lažno izgledaju. Također ćete vidjeti i kako izgleda njihova web stranica koja je lažna. U dnu stranice su naveli adresu Vrbanja 1 a na obrascu za posiljku su naveli adresu Džemala Bijedića u Sarajevu.

Nadam se da će se ovo prosiriti i da će se njihova prevara zaustaviti jer ja ovih 200 km nisam na ulici našla, zarađivala sam ih, i od mene nikad halal neće dobiti. Iskreno se nadam da će se ovome stati za kraj i da više nijedan građanin neće biti oštećen.

 

POGLEDAJ GALERIJU

Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija