“Onu stvar volim više nego sebe. Neki traže utjehu u alkoholu, a ja u ženama”

Kažu da se ljubav poslije sedme godine braka gasi, no Meho Mahmutagić svoju suprugu ni poslije dvadeset godina nije zaboravio i kaže da je nikada nijedna neće zamijeniti, niti će se pojaviti bolja. Priča koja tjera na suze. Kada je pročitate do kraja, vjerovatno će vas suze i obuzeti, ali najvjerovatnije od smijeha.

Naime, ovaj 76-godišnji Bišćanin i sada traži srodnu dušu.

“Sve je moguće. Bog mi je podario zdravlje, vozim bicikl, a onu stvar volim više nego sebe. Još uvijek. Nisam se nikada mnogo sikirao, a takve sam prirode, nadaren sam. Znam da ima ljudi koji imaju 50 a ne spavaju sa ženama po deset godina. Onda mnogi traže utjehu u alkoholu, a ja tražim u ženam utjehu. Volio bih da nađem neku koja će me poštovati i živjeti sa mnom”, kaže  Meho za Source portal.

Neumoran je Meho, bez obzira što je više puta izigran. Na oglas se mogu javiti one od 50 do 60 godina.

“Žena mi je umrla prije dvadest godina. Nađem drugu, ona dođe pokrade me i ode. Jedna mi je donijela veša mašinu, televiziju, šest lopata, sve pokupila, čak 600 maraka mi uzela. Jedna iz Krupe ja dolazila, uzela mi iz novčanika 80 maraka. Teško je naći dobru ženu. Jedna iz Cazina mi se javila i tražila 50 maraka da se vjenčamo, ja joj dao novac i više je nisam vidio”
, priča Meho za Source.

Živi u Bihaću, u samom centru kaže. Ima kuću na dva krila i u njoj živi sam. Neće odustati dok ne nađe neku s kojom će zadnje dane i godine provesti.

“Tražim neku s kojom ću provoditi dane, ići na muziku, sijelo, družiti se. Žene sada hoće samo pare. Samo ih interes zanima. Većinom su takve, a ja joj nudim penziju. Ja sam dobar i boljeg od mene neće naći. Ne volim piti, nisam problematičan. Ne volim maltretiranje. Volim da ujutro popijemo kafu i odemo da šetamo. Samo finim riječima”, kaže nam Meho.

Živio je sa jednom devet i po godina kaže. Bila je invalid stopostotnti, pazio je i hranio, no i ona ga je ostavila i otišla. Ipak, biće uporan dok duša na usta ne izađe, kaže nam Meho na kraju, a razgovor s njim možete poslušati u priloženom snimku iznad.

(Alen Avdić/Source)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments