Opasna braća Hofman kažu da nisu krivi za krivična djela koja im se stavljaju na teret

Saslušanje braće Ljubana i Miljana Vidović, poznatih kao braća Hofman, koji su privedeni u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu malo prije 10 sati, upravo je završeno, saznaje Kurir.

Prema izvorima, tokom saslušanja braća su negirala izvršenje krivičnih djela koja im se stavljaju na teret. Ljuban i Miljan Hofman uhapšeni su u ponedjeljak u akciji policije u jednom beogradskom restoranu.

Advokat Marko Janković, koji zastupa braću, potvrdio je kratko za Kurir da je saslušanje u tužilaštvu završeno.

– Iznijeli su kratke odbrane, negirali djelo, mlađem bratu se stavlja na teret samo da je snimao što nije radnja krivičnog djela. U svakom slučaju, izjasnio se da nije ni snimao i da nije kriv – potvrdio je Janković.

Nakon hapšenja, Prvo osnovno javno tužilaštvo naložilo je zadržavanje braće Hofman u trajanju od 48 sati, zbog osnovane sumnje da u njihovim radnjama postoje obilježja krivičnih djela, poput zlostavljanja i mučenja, kao i nasilničkog ponašanja.

Braća Hofman su često bila u društvu poznatih ličnosti, uključujući Mirka Šijana, sina pjevačice Goce Božinovske i pokojnog pripadnika surčinskog klana Zorana Šijana, kao i druge javne ličnosti. Na slobodi su često viđani u društvu prijatelja, a njihove bliske veze s poznatim osobama su dokumentirane na društvenim mrežama.

Podsjećamo, kik-bokser Miljan Vidović-Hofman je široj javnosti u regionu postao poznat nakon snimaka u Modriči, na kojem je grupa momaka ušla u jedan ugostiteljski objekat i tražila izvjesnog “Crva”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79