Opasni Mladen Samardžija pušten iz pritvora

Opasni Mladen Samardžija pušten iz pritvora


Opasni pripadnik jednog od crnogorska dva klana Mladen Samardžija pušten je sinoć iz pritvora.

Ovu informaciju je za Istragu potvrdio njegov branilac Vedad Kolašinac.

Mladen Samardžija je rođen 1990. godine, a tereti se da je član međunarodne kriminalne grupe koja je djelovala u okviru veće međunarodne kriminalne skupine iz Crne Gore.

Podsjetimo, Mladen Samardžija jedan od najtraženiji bjegunaca Evropske unije, uhapšen je na Jahorini u decembru poršle godine u akciji Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS.

On se duže vrijeme nalazio u bjekstvu od slovenačkog pravosuđa budući da je za njim bila raspisana potjernica zbog umiješanosti u organizovani kriminal.

Pozivajući se na dokumente iz istrage slovenski mediji su navodili da je Samardžija važio za dobavljača heroina koji je u augustu 2020. bio meta prikrivenih istražilaca slovenačke policije. Kako je objavljeno, tajni agenti su od Samardžijinih kurira kupovali heroin, a na kesicama su otkriveni i njegovi otisci prstiju.

Inače, Samardžija je i ranije hapšen na Palama kada mu je u vozilu pronađeno 58.400 eura u kešu i četiri mobilna telefona koji su zajedno sa automobilom privremeno oduzeti.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija