Opleo po Ceci i Arkanu: Mijatović objavio prijetnje i uvrede koje je dobio

Vojin Mijatović potpredsjednik SDP-a oglasio se nakon uvreda i prijetnji koje su mu upućene putem društvenih mreža. U istom kontekstu prokomentarisao je proslavu u Vili Slatina na području Laktaša, gdje se na vjenčanju direktora Helikopterskog našla i srbijanska pjevačica, Svetlana Ražnatović, poznatija kao Ceca i supruga ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

– Nisam ni mislio pisati o novom režimskom eventu u Slatini kraj Banjaluke, ali me je ova naslovnica ponukala da napišem koju reč pa da dobijem još koju uvredljivu poruku ili pretnju poput ove koja je jedna od mnogih svaki dan. U dobro prepoznatljivom bolivudskom stilu režim je proslavio još jednu svadbu u svojim redovima. Neću o mladencima, svu sreću im želim, ali hoću o “srpskoj majci” koja doleti helikopterom u vlasništvu građana u Republici Srpskoj da otpeva sa prvim Srbinom u BiH “Oj, vojvodo Sinđeliću”.

Ta “srpska majka”, koja je nastala kao proizvod jednog od najvećih kriminalaca Balkana, danas, nažalost, i u Srbiji, ali i regionu, predstavlja moralnu vertikalu koja je prva u crkvenim i političkim redovima.

Sva ta slava natopljena krvlju, ali mukom devedesetih predstavlja, zapravo, svu glupost našeg srpskog sistema vrednosti. Sav sjaj i beda naše realnosti upravo staje u helikopter, Cecu, četničke pesme i skupe svadbe i proslave, a sve to plaćaju isti Srbi koji im kliču, a koji nemaju svojoj deci elementarno da priušte.

(VIDEO) Ceca i Dodik na svadbi zapjevali “Oj, vojvodo Sinđeliću”

Pokojni muž iste “srpske majke”, pored toga što je učestvovao u svom zlu devedesetih prema nesrpskom življu, nije ostajao ni dužan srpskim vojnicima i pripadnicima VRS, koje je maltretirao, šišao i zlostavljao, ali valjda se o tome ne sme pričati.

I dok prođe još jedna srpska šarada u bolivudskom stilu najgorih od nas, shvatite da su junaci Nikola Jokić i slični, a nikako kriminalci i šatorske pevaljke.

Dok to ne shvatite, nema nam napred, a do tada, moja puna podrška onima koji, poput Nikole, prave planetarne uspehe, jer su vredni i radni, a ne zato što su “veliki Srbi”.

Sad možete nastaviti sa vređanjem i pretnjama, ali ne zaboraviti, mnogo je veći Nikola od kriminalca i pevaljke, napisao je Mijatović.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79