Opozicija u RS: Republika Srpska u najtežoj financijskoj situaciji ikad

Opozicija u RS: Republika Srpska u najtežoj financijskoj situaciji ikad


Igor Crnadak, potpredsjednik i šef Kluba zastupnika PDP-a u NSRS, istaknuo je da Republika Srpska nikada od rata nije bila u težoj financijskoj situaciji, za što je optužio SNSD.

Tokom sastanka s predstavnicima Foruma žena i Savjeta mladih PDP-a, Crnadak je naglasio važnost promjene vlasti na republičkoj razini kako bi se spriječilo dalje urušavanje ugleda Republike Srpske i njena međunarodna izolacija.

Crnadak je istaknuo da su ključne politike PDP-a borba protiv korupcije, ekonomske reforme i moralna obnova Srpske.

Najavio je odlučne akcije opozicije nakon lokalnih izbora, zakazanih za 6. listopada, te potrebu za velikim dogovorom svih oporbenih snaga.

Govoreći o europskim integracijama, Crnadak je podsjetio da je PDP od osnutka usmjeren ka uključivanju Republike Srpske u EU, poštivajući njena prava i nadležnosti po Daytonu. Unatoč antieuropskoj kampanji SNSD-a, podrška članstvu u EU iznosi oko 50%.

Na kraju je najavio inicijativu za zabranu rada u javnoj upravi osobama koje su konzumirale ili zloupotrijebile narkotike.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija