OSA pomogla MUP-u KS: Detalji lišenja slobode osumnjičenih za likvidaciju u Sokolović Koloniji

Policija je u okviru istrage likvidacije mladića Ammara Kapidžića iz Sokolović Kolonije na području Kantona Sarajevo sinoć lišila slobode dvije osobe inicijala A.I. (1996.) i A.Š. (2000.), dok je beživotno tijelo treće osobe inicijala A.K. (1990.) pronađeno na području Konjica.

Kako nam je rečeno, u 19: 20 sati u ulici Francuske revolucije na području općine Ilidža, sinoć je došlo do upotrebe vatrenog oružja u kojem je likvidirana jedna osoba.

U toku noći, pripadnici OSA-e pomogli su MUP-u KS-a u lociranju osumnjičenih za likvidaciju, pa su isti na osnovu telefonskog signala locirani na putnoj komunikaciji Sarajevo-Bjelašnica.

Pretragom ovog područja lišena su slobode dvojica na području Bjelašnice, a na makadamskom području kod sela Luke pronađeno je vozilo u kojem je bilo beživotno tijelo trećeg lica, javlja portal Radiosarajevo.

Pri bjekstvu Amel Kurtić je u jednom trenutku zaustavio automobil i iz njega istjerao saučesnike Alema Šojku i Armina Iglicu, a nedugo zatim sebi oduzeo život u selu Luke.

Evo ko je likvidirao Ammara Kapidžića pa sebi oduzeo život

Lišena slobode dva muškarca osumnjičena za likvidaciju, a treći oduzeo sebi život

 

Crna hronika / Foto Radiosarajevo

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments