Osobe iz Peugeota slikaju djecu ispred škola. Policija može reagovati samo ako se nešto desi

Na društvenoj mreži Facebook pojavila se uznemirujuća poruka upozorenja roditeljima koji svoju djecu ostave bez nadzora ispred školskih ustanova.

Kako je potvrđeno, nepoznata osoba sa automobilom Peugeot iz Slovenije, dolazi do školskih ustanova i fotografiše maloljetne djevojčice.  Cijeli slučaj prijavljen je i školskoj ustanovi kao i školskom policajcu.

“Molio bih sve stanovnike Brčkog da obrate pažnju na ovaj automobil a posebno stanovnike Grbavice jer već 4 dana se vozaju po naselju i oko osnovne škole i slikaju školu i malu djecu. Pežo je slovenske tablice Ljubljana.

Prijavljeno je i policiji ali oni mogu reagovat tek ako se nešto desi! MOLIM VAS DJELITE jer već 4 dana kruže po naselju u ranim satima i UPOZORAVAM kruže oko osnovne škole. Ove slike je slikala komšinica!” – izjavio je Zoran Bogdanović.

“Danas se isto desilo u ulici Dražena Petrovića. Auto ušlo u ulicu prema vrtiću u Kolobari, žena iz auta slikala telefonom, muškarac vozio. Tablice hrvatske. Bilo mi je čudno, slikaju ulicu prema vrtiću”

“Čuj kad se šta desi. Dobar dan, kontrola dokumenta. Šta radiš ovdje i koga slikaš? Nema tu pametovanja.”

“Nadam se da će policija dežurati od sada svaki dan ispred škole, kasno je kad se šta desi”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79