Ostavljeni pas luta plažama u Dobrim Vodama, traži vlasnike koji su se vratili u BiH

Na društvenom mreži Facebook u posljednja 24 sata među brojnim korisnicima iz Bosne i Hercegovine i regiona, dijeli se interesantna priča o ostavljenom psu na plaži u Dobrim Vodama, čiji su vlasnici otišli nazad kući s ljetovanja u ovom crnogorskom gradu.

Priča počinje tako da su vlasnici psića tražili nekoliko dana u ovom mjestu, a kada ga nisu pronašli, vratili su se u Bosnu i Hercegovinu.

U međuvremenu, pas se vratio na plažu i sada sjedi na mjestu na kojem su tokom ljetovanja bili njegovi vlasnici.

“Ovaj mali slatki pas luta po plaži Veliki Pijesak, u mjestu Dobre Vode, Crna Gora. Ima divnu bijelu kožnu ogrlicu, vidi se da je izgubljen, čopor lokalnih lutalica ga ne prihvata on spava po ležaljkama, vjerovatno naučen da ne spava na zemlji. Čuvari plaže kažu da su takvog psa tražili ljudi iz Bosne koji su bili tu na odmoru ali pas tad nije bio na plaži. Ako neko može da pomogne nekako da se maleni ili malena, nisam uspjela da vidim pol, vrati svojima ili nekako da se udomi, bilo bi divno! Ja pokušavam, molim Boga da ga neko zavoli i povede sa sobom ako ga njegovi ne nađu”, navodi se u objavi Vesne Skodrić, koja je prva informirala o ostavljenom psu.

Svi oni koji prepoznaju psa i možda imamo neko rješenje, mogu se javiti Vesni na OVAJ profil.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments