Otac i sinovi iz Srbije imali s*ks biznis u Italiji: Njihove djevojke morale da zarađuju po 10.000 eura mjesečno!

 

Italijanski karabinjeri razbili su lanac organizovane prostitucije u oblasti Bolonje i uhapsili pet osoba zbog sumnje da su primoravali djevojke na prostituciju.

Glavni makro, kako navodi italijanska policija, prenosi je državljanin Srbije (44), koji je u “seks biznis” uveo i svoje sinove, ali i snahu!

Kako navodi portal kurir.rs u organizaciju prostitucije bio je uključen i jedan Italijan (70), a ova petočlana kriminalna grupa, koja je zarađivala i do 100.000 eura mjesečno eksploatacijom više devojaka, državaljanki Rumunije i Kube, funkcionisala je kao prava firma, i to od aprila 2020. godine, pa sve do nedavnog hapšenja.

Italijansku policiju posebno je šokiralo to što su oni organizovali sastanke sa mušterijama čak i u vreme totalnog lokdauna zbog virusa korona.

– Tokom karantina djevojke su pružale seksualne usluge za novac u kući u provinciji Bolonja i Ferara, a ljeti su se selili na primorje, pa su sastanke sa klijentima zakazivali i po hotelima. Djevojke su nudili preko prepruke, ali i preko interneta – objašnjava izvor italijanskih medija.

Grupa makroa seksualno je eksploatisala pet djevojaka, dok su s vremena na vrijeme, po potrebi, angažovali još dvije. Italijanski mediji pišu da je “svaka djevojka donosila oko 10.000 eura mjesečno” i dodaju da je vođa bande, Srbin (44) zadržan u klasičnom pritvoru, dok je ostalima određen kućni pritvor.

Kako dalje navode, grupa makroa seksualno je eksploatisala pet djevojaka, dok su s vremena na vrijeme, po potrebi, angažovali još dvije.

– Svaka djevojka donosila je oko 10.000 eura mjesečno – piše italijanski Čezena tudej i dodaje da je vođa bande, Srbnin (44) zadržan u klasičnom pritvoru, dok je ostalima određen kućni pritvor.

Takođe, sumnja se da je banda makroa “pala” pošto ih je prijavio jedan klijent.

– Istraga je pokrenuta nakon što se jedna mušterij obratila policiji. Rekao je da je dogovorio s*ks sa dvije djevojke za 150 eura, ali je kada su one stigle u njegovu kuću zatražio popust i nudi da plati 90 eura. Nakon što je ponudio manju sumu, klijenta je kontaktirao makro (44), koji mu je pretio smrću ukoliko ne uplati dogovoren iznos – pišu italijanski mediji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79