Otac iz BiH opisuje saobraćajnu nesreću i govori kćerci: “Važniji mu je vaš nokat nego cijeli lim”

Enver iz Bosne i Hercegovine na svom TikTok profilu opisao je saobraćajnu nesreću iz 2017-te godine koju je doživjela njegova porodica na magistralnom putu prema Bihaću.

Njegov video do sada je pregledalo preko 140.000 osoba, a u par fotografija emotivno je objasnio šta se tačno njegovoj porodici desilo piše Crna-Hronika.

Kako Enver kaže, taj dan će mu uvijek ostati u sjećanju.

“Znate li priču o njegovoj posljednjoj vožnju? 10.8.2017.te godine čekao sam u Bihaću suprugu i djecu da dođu autom. Nazvali su me pola sata prije dolaska.

Babo stižemo brzo akovogda. Ne brini se, svi smo vezani pojasom

U mjestu Vrtače pukne gume i automobil završi u provaliji. Kad je guma pukla, automobil se okrenuo na drugu stranu ceste i prevrtnuo dva puta.

Par minuta poslije kćerka zove: “Babo sletili smo s ceste, dobro smo svi.”

Pitao sam jeste li svi dobro daj mi majku na telefon. Nije se mogla javiti jer je bila u velikom šoku. Dolazim po vas!

No kad sam došao, nije ih bilo. Hitna ih odvukla u Bihać na pregled. Gledao sam automobil i razmišljao kako sam ih u trenu sve mogao izgubiti. Otišao sam dod bolnice da se uvjerim jesu li dobro. Hvala Bogu prošli su sa malim ogrebotinama, jer su svi bili vezani pojasom u autu.

Sva stakla su razbijena i niko nije ispao iz auta. A ispali bi možda da nisu bili vezani. Samo desetak kilometara naprije prema Bihaću su provalije duboke desetine metara. Moglo je svašta da se desi. Nečija dova (molitva), dobro djelo, sadaka su sačuvali su trudnu suprugu i troje djece od pogibije.

Hvala ti Gospodaru što ih čuvaš! Dan poslije obilazili smo Bihać i okolinu da zaboravimo na nesreću.

“Babo jel ti žao auta? – pita me kćerka. Kćeri draga, vaš nokat vrijedniji je više od svih auta koje postoje na dunjaluku. To je njegova sudbina i kraj. On je svoju vožnju završio a nama je Gospodar dao još jednu šansu.” – izjavio je Enver u emotivnom obračanju na društvenim mrežama.

 

 

Objavljuje @crnahronikabih
Prikaži u Threadsu

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79