Otac monstrum lišen slobode zbog zlostavljanja kćerke

Banjalučka policija lišila je slobode muškarca osumnjičenog za se*sualno zlostavljanje svoje 14-godišnje kćerke, s kojom je imao spolne odnose.

Radi se o slučaju koji je prošle sedmice potresao Banju Luku, nakon što su u javnost isplivali detalji monstruoznog zlostavljanja.

Budući da se osumnjičeni nalazio na radu u inozemstvu, za njim je raspisana centralna potjernica, na osnovu koje je i lišen slobode nakon što se vratio u BiH.

Cijeli slučaj otkriven je nakon što se žrtva povjerila prijateljicama iz škole.

Navodno su razgovarale na temu se*sualnog obrazovanja učenika, kada je djevojčica odlučila da se povjeri drugaricama. Ispričala im je da ju je otac primorao da s njim ima se*sualne odnose, što ih je šokiralo.

Prijateljice su je uvjerile da to prijavi i zatraži pomoć, pa su se obratile direktoru škole. Čim su saznali detalje monstruoznog slučaja, prosvjetni radnici odmah su alarmirali banjalučki Centar za socijalni rad, te policiju i Tužilaštvo. Žrtva je saslušana u skladu sa svim zakonskim propisima, a medicinski pregledi potvrdili su da je bila žrtva se*sualnog zlostavljanja.

Prema prijavi i iskazu djevojčice, nju je otac zlostavljao u njihovoj porodičnoj kući u vrijeme kada su ostajali sami.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments