Ovaj mačak po komšiluku krade cipele, pogledajte njegovu impresivnu kolekciju

BJ Ross iz Altoona u Pennsylvaniji napravio je Facebook grupu kako bi se obratio žrtvama “prljavih zločina” koje radi njegov ljubimac Jordan.

Jordan je mačak koji cijelom komšiluku krade cipele. Crno-bijeli mačak stalno izlazi tokom noći i vraća se kući s plijenom u čeljustima.

Ross se nada da će preko društvenih medija uspjeti vratiti svu ukradenu obuću vlasnicima, ali umjesto toga Jordan se kao kradljivac obuće proslavio na društvenim mrežama i sada cijeli svijet zna za njegove poduhvate.

Krade svu obuću koja mu dođe pod šapu. Njegovi vlasnici svako jutro pronađu nekoliko cipela. A sada ih u kolekciji ima preko 50.

Jordan je vrlo ponosan na svoju veliku kolekciju cipela.

Nakon što je saznao tajni život svoje mačke, Jordanov vlasnik BJ Ross na njega je stavio GPS tragač. Prema Jordanovom GPS tragaču, njegova ruta obuhvata veliko područje širom komšiluka.

Ross je čak i instalirao sigurnosnu kameru straga kako bi prikupio još dokaza, piše Bored Panda.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79