Ovo je Husen koji je stradao danas: Iza njega ostalo petero djece i supruga

Ovo je Husen koji je stradao danas: Iza njega ostalo petero djece i supruga


Nova tragedija zadesila je Bosnu i Hercegovinu. Mještane Todorova i Velike Kladuše potresla je nesreća u kojoj je smrtno stradao stariji muškarac

Poljoprivrednik H.R. nastanjen na lokalitetu općine Velika Kladuša pronađen je pored ceste u beživotnom stanju. Nakon je nestao sinoć, tj nakon što je otišao sa svojim traktorom sa poljoprivrednog zemljištva više se nije vratio piše Crna-Hronika.

Nažalost njegove tijelo pronašle su komšije pored ceste u Todorovu. Njegov traktor nije bio pored njega. Kako saznajemo, H.R. je bio veliki radnik sa mnogobrojnom porodicom. Imao je čak petero maloljetne djece.

Radi se u muškarcu Husein Redžić iz Todorova. Iza njega su ostali supruga i petero maloljetne djece.

Huseina u Todorovu svi znaju kao vrijednu i poštenu osobu. Brojni članovi porodice, komšija i prijatelja putem Facebook-a opraštaju se o svog sugrađanina. “Dragi moj jedini brate ne mogu vjerovat da te nema više.  Molim dragog Allaha da ti podari lijepi dženet i vječni rahmet”, navodi sestra od Huseina.

Da ti Allah podari dženet a porodici i djeci sabur 😔
Svi koji ga poznaju znaju da je Husein bio vrijedan čovjek i bez ičije pomoći prehranjivao i školovao svoju djecu, zato vas molimo koliko je ko u mogućnosti da se pomogne ovoj porodici

Foto: USKInfo

Dragi prijatelji sinoc nas je napustio nas “BABIN” iza njega je ostala supruga i petero male djece koji su u teskoj financijskoj situaciji. Ovim putem vas pozivam ukoliko neko zeli pomoci novcano ili na drugi nacin da se obrate Mujo Redžić kod kojeg mogu ostaviti svoj doprinos a isto tako pozivam ove nase “traktoriste” da smo odlucili na dan dzenaze u sto vecem broju da dodjemo traktorima kako bi napravili sto vecu kolonu i na taj nacin ispratili i odali posljednju pocast nasem drugu. Nadam se velikom odazivu. Tko zeli doci traktorom neka to bude bez prikolice ili prikljucaka radi prostora.

Postovani prijatelj i komusije posto znate svi daje nas komusija husein zvani babin preselijo na bolji svjet iza njegaje ostalo 5 djece i odlucilismo da pokrenemo akciju da pomognemo ovoj porodic postosu u losoj finaciskoj sitovaciji pavas moli koje voljan da pomogne nekase obrati meni muji redicu 062.135.530

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija