Ovo je otac koji je sa šest metara bacio četvero maloljetne djece

Otac koji je jutros bacio četvero djece s prvog sprata kuće u Pagu, s visine od šest metara, pri čemu je dvoje djece teško povrijeđeno, radio je u kampu u Šimunima kao noćni čuvar.

Kako se saznaje, riječ je o 54-godišnjem Josipu Rođaku koji je prije desetak godina na Pag doselio iz Virovitice. On je priveden i nalazi se u prostorijama policije.

Radi se o djeci u dobi od 3, 5, 7 i 8 godina, a dvoje djece je teže ozlijeđeno, no još se ne znaju detalji o njihovom stanju. Njihov 54-godišnji otac bacio ih je s visine oko 6 metara. Radio Zadar je objavio kako se radi o “problematičnoj porodici koja je doselila u Pag”, piše Hayat.

Kako javlja Zadarski.hr, dvoje djece je teško povrijeđeno i radi se o prijelomima, dok je drugo dvoje djece zadobilo laške povrede.

– Nakon prvog pregleda i obavljenih rendgenskih snimanja mogu reći da je dvoje djece u dobi od 7 i 8 godina zadobilo teže povrede i oni su smješteni u jedinicu intenzivnog liječenja. Radi se o prijelomima. Drugo dvoje djece u dobi od 3 i 4 godine zadobilo je lakše tjelesne povrede, ali njihovo stanje je i dalje pod nadzorom ljekara – rekao je za Zadarski ravnatelj OB Zadar dr. Željko Čulina.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments