Ovo je Sulejman Burzić, koji je likvidirao sina Vernesa

Sulejman Burzić je prošle sedmice iz pištolja likvidi svog sina Vernesa nakon porodične svađe. Njemu je određen jednomjesečni pritvor a osim za likvidacijz Vernesa, Sulejman se tereti i za pokušaj likvidacije mlađeg sina Emira, koji je uspio pobjeći.

Burzić je sina Vernesa likvidirao nakon žustre rasprave, ispalivši u njega pet hitaca koji su ga pogodili u vrat i prsa, a svemu je prethodila svađa. Iako preksinoć, nakon prvog saslušanja, nije pokazivao emocije niti je izrazio kajanje, saznajemo da se Sulejman slomio u MUP-u USK i da je plakao pred istražiteljima.

Sulejman je policiji ispričao da je razlog što je likvidirao sina višegodišnja netrpeljivost između njih dvojice te da su imali probleme skoro 10 godina.

Prema zvaničnim izvorima iz Tužilaštva Unsko-sanskog kantona, saznajemo da je likvidirao, osim svađe, prethodio i fizički obračun Sulejmana sa dvojicom sinova. Drvenom palicom više puta je udario Vernesa, nakon čega ga je upucao hicima iz pištolja. Nakon toga, Sulejman je nekoliko hitaca ispalio i u Emira, ali ga nije uspio pogoditi.

Sulejman je živio s drugom ženom i već godinama ne živi u kući ispred koje se desilo likvidacija. Tog dana u kuću je došao po neke stvari i došlo je do svađe. Prema riječima Vernesovih prijatelja, Sulejman se svađao sa sinovima zbog imanja, jer ga je, navodno, htio prodati, prenosi Avaz

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments